Download eerst het sjabloon in uw seller office. Het sjabloon bevat alle benodigde informatie om uw productpagina op de METRO Marktplaats aan te maken.

Ga naar de pagina ""Categorieën""en zoek de relevante categorieën voor uw producten. Kopieer het ID van de betreffende categorie en plak het in uw productgegevensbestand. Gebruik altijd het laagste en meest specifieke niveau van de categorieën-overzicht.

Op de pagina vindt u ook meer informatie over de categorieën zoals BTW, marktplaatskosten en de vereiste eigenschappen. Controleer de categorieën waaronder uw producten zijn ingedeeld en voeg de voorgestelde kenmerken als afzonderlijke kolommen in uw bestand toe. Wanneer u de voorbereidingen van uw bestand heeft afgesloten, slaat u deze op als CSV (gescheiden door puntkomma's) en upload deze naar uw seller office.

Deze worden dan gecontrolleerd door ons. Afhankelijk van de hoeveelheid en de bestandsgrootte kan het tot en met 5 werkdagen duren voordat uw productgegevens worden vrijgegeven.