Om contact op te nemen met de klant via het Seller Office, selecteer de gewenste bestelling in het Seller Office.

Klik nu op de nieuwe knop "E-mail aan koper" om de klant direct een e-mail te sturen.

Er verschijnt een geïntegreerde e-mailtoepassing met het e-mailadres van de koper. Het e-mailadres van de klant blijft om redenen van gegevensbescherming volledig gecodeerd, zodat u en uw klant elkaars oorspronkelijke e-mailadres niet kunnen zien.

Het is ook mogelijk het gecodeerde e-mailadres van de klant te kopiëren om het rechtstreeks in uw e-mailsysteem te gebruiken. U kunt alleen e-mails versturen vanaf het e-mailadres, waarme u zich heeft geregistreerd. Als u een andere e-mailadres wilt toevoegen om contact op te nemen met uw klanten, informeer dan het Seller Support Team.