Klik in het tabblad ""Bestellingen"" op de detailpagina's van de bestellingen. Op deze pagina's kunt u uw bestellingen of producten bevestigen, verzenden of annuleren. Eveneens moet u op de detailpagina's verzendinformatie toevoegen en facturen uploaden.

Indien de bestelling door een transportbedrijf wordt verzonden, raden wij u aan deze informatie in het veld Vervoerder te vermelden.

Als de bestelling via een pakketbezorging wordt verzonden, moet u het Tracking-ID en de bezorger vermelden.