Productgegevens en aanbiedingsgegevens moeten apart van elkaar geupload worden.

Een nieuwe aanbieding kunt u zelf in het Seller Office aanmaken door het uploaden van een CSV-bestand of het gebruiken van een API-sleutel / software partner

Om een nieuwe aanbeiding aan te maken, ga naar "Mijn aanbiedingen" in uw Seller Office en klik op "Nieuwe aanbieding toevoegen".

Voor meerdere aanbiedingen kunt u de CSV-bestand gebruiken. Ga naar "Aanbiedingen beheren" in uw Verkoopkantoor en download de sjabloon. De template bevat alle gegevens die je nodig hebt om een aanbieding te maken. Gebruik één regel voor elk product dat u wilt verkopen. Wanneer u klaar bent met de voorbereiding van uw bestand, slaat u het op als CSV-bestand (afgekoppeld door puntkomma) en uploadt u het naar Seller-Office. "