U kunt elke aanbieding handmatig deactiveren in uw seller office.

Ga naar "Inventaris" en klik dan op de rechterkant van de aanbieding, die de "Aanbiedingsgeschiedenis" toont. Klik vervolgens op de drie puntjes op het einde van de regel; daar kunt u een aanbieding deactiveren, zodat deze niet meer zichtbaar is.

U kunt uw aanbiedingen ook deactiveren via de open API.

Als u een verbinding maakt met een open API, deactiveer deze via de softwarepartner die u gebruikt.

Let op: Aanbiedingen die in het bestelproces zitten, kunnen voor de huidige bestelling niet meer worden gewijzigd.